U nastavku današnjeg članka dotaknut ćemo se vrlo zanimljive teme, a o čemu se točno radi saznat ćete u samom nastavku, iako ne sumnjamo da ste već iz naslova mogli pogoditi o čemu se radi. Naime, kada je riječ o planetu Marsu, radi se o planetu akcije, koji 30. listopada kreće retrogradno u Blizancima i u toj će temi biti sve do 12. siječnja 2023. godine. Naime, kretanje ovog planeta dovest će do tektonskih promjena na globalnoj razini, a horoskopski znakovi taj utjecaj teško da će osjetiti. Naime, kako će ovaj retrogradni Mars utjecati na znakove zodijaka, kako je medijima objasnila astronumerologinja Ružica Kralj.

“Retrogradni Mars počinje 30. listopada i vladat će do 12. siječnja 2023., ali će u znaku Blizanaca ostati samo do 26. ožujka 2023. Mars, kao planet borbe, rata i energije, moći i autoriteta, predstavlja nas na teško razdoblje, izgubljeni put i labirint. Mnogi će biti okrutni, jer jedino tako mogu zadovoljiti svoj ego. S obzirom da vrijeme vladavine negativnog razdoblja traje od 2012. godine i da je svaka godina sve teža i teža, sada i sljedeće dvije, oni koji su skloni ratu i iskazivanju sile, imaju takvu podršku planeta. I mnogi će biti uvučeni u rat htjeli oni to ili ne. Zato pokušajte smiriti strasti i povući ruku, jer nije sve onako kako se čini, diplomacija je najbolje rješenje – kaže ona i dodaje:

“Svakim znakom Mars će odraditi svoj posao, a mnogima će promijeniti tijek planova. I samo tako ćemo shvatiti da na mnoge stvari ne utječemo i da nije tako kako se čini. Mars se pomiče točno u listopad, mjesec sudbonosnih i ključnih događaja.”