Mjesec dana nakon monstruoznog ubojstva vlasnika mjenjačnice Gorana Đokića (57), njegove supruge Gordane (56) i kćeri Lidije (26), čija su spaljena tijela pronađena 2. listopada na području Moravca, policija je i dalje prikupljanje materijalnih dokaza na mjestu zločina u Duda barama “tražeći još neke od metaka koji su ubili Đokića.

Naime, iz rupe u kojoj su pronađena spaljena tijela troje Đokića, zatrpana granjem i daskama, nedavno je izvučena i prosijana velika hrpa pijeska u potrazi za novim dokazima o Đokićevom ubojstvu.

Đokići su ubijeni hicima iz pištolja “Beretta” s ukupno četiri prostrijelne rane i jednom ustrijelnom ranom, a istragom je do sada pronađeno pet čaura, ali ne i svi projektili koji su iz njih ispaljeni. Budući da je utvrđeno da je zadobila samo jedna ustrijelna rana, postoji mogućnost da je neki od metaka završio negdje u blizini, pa ih policija pokušava pronaći, kako bi složili sve kockice stravičnog zločina. Istovremeno traže i druge dokaze koji bi se mogli naći na tom mjestu.

O nevidljivosti ubojice svjedoči i činjenica da su tijela Đokića bačena i zapaljena u jamu u koju mještani bacaju mrtvu stoku. Razlog zašto se pijesak kopa na mjestu gdje su tijela bila je sumnja da su neki od hitaca ispaljeni nakon što su tijela bačena u jamu.

Prema do sada utvrđenim informacijama, sve troje Đokića ubijena su istim pištoljem “beretke” koji je pronađen u Aleksincu u kući Gorana Džonića, brata Đokićeve tetke, koji je uhapšen zajedno s još četiri osobe zbog sumnje da je počinio teško ubojstvo. . Pretražuje se mjesto zločina kako bi se na sve načine provjerilo jesu li sve žrtve ubijene istim oružjem, jer bi u protivnom, ako se pokaže da je likvidacija izvršena s dva oružja, to moglo otvoriti nova pitanja o mogućim počinitelja ili počinitelja. No, za sada nema indicija da je korišten još jedan pištolj, a sva dosadašnja vještačenja čaura, pronađenih projektila i pištolja pokazala su da su Đokići ubijeni iz “beretke” pronađene u stanu Gorana Džonića.