Dalila i Dejan Dragojević, sudionici pete sezone najgledanijeg reality showa u regiji, smatraju se jednim od najpopularnijih reality showova za bračne parove u regiji koja je na rubu razvoda.

Njihova ljubav počela je pred kamerama, a Dragojević je Dalilu zaprosio u Sarajevu, dok je vjenčanje bilo u Beogradu, na Zvezdari.

Kako obitelj Dragojević nikada nije prihvatila Dalilu kao svoju snahu, što je dovelo do toga da se Dejan odselio od njih, njih dvoje su odlučili ne provesti zajednički život u njegovom rodnom Novom Sadu, već su se nastanili u Šepku, koji se nalazi u Republici Hrvatskoj. Srpska, između Zvornika i Bijeljine, a na granici sa Srbijom, preko puta Loznice.

Tu su izgradili svoju kuću i otvorili salon u Bijeljini. Osim njih dvoje, u kući živi i njihov ljubimac Teddy, a dio svog doma često pokažu na društvenim mrežama, ali i na YouTubeu.

Prije ulaska u “Zadrugu 5” Dalila i Dejan donijeli su odluku da zatvore salon u Bijeljini i presele se iz Šepka u Sarajevo, a pratiocima su pokazali kako trenutno izgleda njihov dom. Iz hodnika se ulazi u prostor koji je podijeljen na kuhinju, radni prostor i dnevni boravak.

Zidovi i pločice su bijele, osim dijela koji je rađen u sivom kamenu, kojim su opremili i namještaj.

Tu je i prostor za zabavu, gdje se Dejan voli igrati, kao i poseban kutak posvećen psu Tediju.

Dio koji najviše snimaju svakako je njihova kuhinja po mjeri, koja je također bijela.

Dalila i Dejan sa svojim obožavateljima dijele savjete o proizvodima koje koriste u kućanstvu, snimaju videe o omiljenim jelima, ali i onim gdje pripremaju hranu.

Na šanku u kuhinji nalazi se i posebna biljka, takozvano “Money Tree”, a Dalila se nedavno požalila svojim obožavateljima da se osušila, te zatražila savjet kako da je vrati u život.

Iako su se odlučili preseliti u Sarajevo, gdje još uređuju stan, po vlastitom priznanju radije ostaju u kući koju su sagradili po svom ukusu.

https://www.youtube.com/watch?v=6UIfTqlT1rs