Milan  Milošević je privukao prije svega veliku pažnju širokih narodnih masa kao učesnik prve sezone rijaliti programa zadruga. On je nakon toga bio jako puno komentarisan, svi su ga voljeli, a to je vidio i Željko Mitrović, pa ga je odmah ubacio u svoj tim voditelja, gdje je ostao i danas dan.

Moramo da kažemo kako je Milan s godinama stekao i one koji ga ne vole, jer je kako kažu igrač od strane pr0dukcije. Koje je vaše mišljenje o Milanu? Jedno je sigurno, Milan je neko ko umije da nasmije široke narodne mase, pa je sada Dalili sa jednom rečenicom spustio ,kako svi komentarišu. On je iznio jednu informaciju iz spoljnjeg svijeta koja je ponizila do daske, pogledajte i sami u nastavku teksta o čemu se radi, nasmijao je veliki broj ljudi:

@smehotres_liveAli Milan carina koji joj mrtav ladan kaze: Jela si makarone jutros ???? U fazonu ne ken.aj Dudla odronu ???♬ original sound – smehotres_live

Poznat je po ovim svojim doskočicama. Dalila od kako je krenula u priču sa Carem govori kako je smršala i kako ne jede ništa, a ovdje joj je Milan dao do znanja da napolju ljudi vide da jede..