Kada pomenemo Zadrugu, više ne znamo ni šta se dešava, ni ko je u koga zaljubljen ni ko koga voli, komentarišu široke narodne mase. Svi su mislili da je Dejan zaljubljen u Aleksandru i kako Dalila voli Cara i pati za njim ,dok Marko Đedović nije odlučio da progovori o svemu i javno iznese detalje o kojima svi šute.

On je rekao kako ćete imati prilike da vidite na video snimku kako je Car žrtva zapravo Dalile i Dejana, kako su oni sve to željeli prikazati kao nešto vleiko i da njihov brak njima služi da zarade novac, i ništa više. On je rekao da se oni idalje dopisuju i da su kako on tako i Viki i još par zadrugara vidjeli jasno cjeduljicu na kojoj je Dalila njemu napisala da ga voli i nacrtala mu kuću (što je tajni znak da idu zajedno odavdje kući. -rekao je on).

Moramo da kažemo kako Marko može biti dobar ili l0š, ali sada je dobio veliku podršku širokih narodnih masa jer je iskren i nikada nije pristrasan bez obzira da li je s nekim dobar ili ne, on kaže ono što vidi i ono što treba da znaju široke narodne mase.