Isplivala Cecina slika sa mature: 0vaj detalj je odmah svima zapao za oko - izgledala kao ružn0 pače sa jeftinom šminkom - supercarobnisvijet.com

Isplivala Cecina slika sa mature: 0vaj detalj je odmah svima zapao za oko – izgledala kao ružn0 pače sa jeftinom šminkom

Kada pomenemo Cecu, moramo da kažemo kako ona važi za jednu od ljepših na estradi, ali se ljudi pitaju ,da li je to oduvijek bilo tako? Svaka pjevačica je polahko dolazila do novca i mogla je na sebi da doradi sve ono što joj se nije dopadalo, ali je Ceca od početka imala sreće, pa nije dugo hodala “nespređena”.

Ceca je napravila pravi izbor, našla je muškarca koji ima uticaj, poznanstva i dosta novca, tako da nije dugo hodala kao prirodna ,nego je jako brzo počela da radi kako na svom licu tako i na tijelu. Sada je ona objavila sliku sa svoje mature koja je nastala davne 1991. godine, a na slici se jasno vidi da nije imala atr1buta, a mnogi su komentarisali da je bila i ruž’na kao pače.

Naime kako vidite iznad teksta njena šminka je izgledala jeftino, ona tada nije imala kao što to sada ima šminkere koji je dovode u red, nego je sama sebe šminkala kako pretpostavljamo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *