Princeza Dajana željela je jednu stvar koju nije mogla da ima: Zbog 0ve fizičke osobine nikada nije uspjela da ostvari životnu želju - supercarobnisvijet.com

Princeza Dajana željela je jednu stvar koju nije mogla da ima: Zbog 0ve fizičke osobine nikada nije uspjela da ostvari životnu želju

Dajana je ostavila veliki trag, a ona je sve kraljičine dužnosti obavljala u inostranstvu. Uvijek je i sa velikim interesovanjem praćen njen humanitarni rad radi čega je ona bila izuzetno cjenjena i simpatisana širom svijeta.

Ona je mnogim ljudima ostala u sjećanju po svome vedrom duhu, ali isto tako i po nesretnom braku u kojem je ona bila sa princom Čarlsom. Taj brak je od početka bio osuđen na pr0past jer je Čarls oduvijek volio drugu ženu, ali su oni dobili dva sina, Vilijama i Harija.

Dajana zapravo nije nikada htjela postati princeza nego je oduvijek htjela da bude balerina, pa se oduvijek vidjela u plesu, ali ipak je nju njena visina spriječila u tome.

Tokom 2017. godine je Dajanina bivša profesorica baleta En Alan kako je ples uvijek bio u njenoj duši, a da joj je balet pomogao da se izbori sa svojim emocionalnim životom i da je uvijek mogla osjetiti poseban užitak kod nje kada je u pitanju balet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *