Nakon što se juče pojavio snimak tornada u Smederevu, koji je pijacom protutnjao i nosio povrće, suncobrane i odjeću, na društvenim mrežama je isplivao još jedan snimak tornada iz Srbije. Na snimku koji vam donosimo čije se više glasova kako u panici reaguju na spuštanje pijavice koja se na nebu formirala, a koja je zaprijetila da se spusti na kuću jednog domaćinstva u Srbiji.

Bež da pokupim cveće… Pogledajte ga, bešte! Bežte da pokupim cveće.. Ubaci cveće, tornado! Pogledaj ga, pogledaj oblak! Da idete u kuću! Zovi decu, u podrum da se uđe! Bežte, bežte, šta je ovo, pitaj Boga. Pokupi babu brzo ovamo! Bežte, bežte, Brzo! Ulazi bre! Lele, gde ove stolice da unosim, sve će da popuca Vladane! Bežte u kuću, u podrum da se uđe! Kevo, tornado! Da se beži u podrum, ej! Spusti roletne! Ugasite televizor!“, uspaničeno su se muški i ženski glasovi smjenjivali dok je “pijavica” sa čudnim oblikom silazila ka porodičnoj kući i domaćinstvu.

 

Navodno je ovaj video snimak star nekoliko godina, a sada kada se pojavio snimak tornada iz Smedereva ova je tema ponovo aktualizirana. Ukoliko je suditi po dijalektu aktera, ovaj snimak je nastao negdje na jugu Srbije.