Nedavno je Svetlana Ceca Ražnatović postala član žirija emisije “Zvezde Granda” , a u posljednjem intervjuu se osvrnula na period kada su joj neki drugi ljudi sudili o tome da li je dovoljno talentovana ili ne nadmetanjima sličnog tipa.

-Počela sam jako mlada da se takmičim na takmičenjima pjevača amatera. Tako sam srela Batu Zdravkovića, mog kolegu, upoznali smo se kao djeca. Ja sam imala osam a on devet godina, pjevačica je ispričala u emisiji “Ekskluzivno”

-Onda sam na jednom od takmičenja srela Željka Joksimovića, ali on je bio na takmičenju za harmoniku na Prvoj harmonici u Soko Banji. To je tada bilo zaista ogromno takmičenje , u doba bivše Jugoslavije. Ja sam tada imala 14 a Željko 15 godina, tada smo se i upoznali.

željko joksimović

-Ima to svoje lijepe strane i prednosti. Divna su to, ogromna iskustva. Sa svakim novim takmičenjem sam dobila novu dozu samopouzdanja, dodala je Ceca uz osmijeh.

Radi podsjećanja, nije ovo prvi put da Ceca preuzima na sebe ulogu člana žirija, obzirom da je godinama unazad sjedila u taboru “Pinkovih zvezda”, gdje je između ostalog prva primijetila talenat kojeg ima Sloba Radanović, on joj je kasnije čak bio i gost na jednom od koncerata prije nego što se nametnuo kao jedan od vodećih mladih pjevača.

svetlana ceca ražnatović