0va misteriozna crnka je žena Mikija Đuričića - Ozbiljna je pojava, a svi 0stanu u čudu kada saznaju čime se bavi (Foto) - supercarobnisvijet.com

0va misteriozna crnka je žena Mikija Đuričića – Ozbiljna je pojava, a svi 0stanu u čudu kada saznaju čime se bavi (Foto)

Miki Đuričić je zvijezda rijalitija, a za svoju suprugu je rekao da ona zna kako se on ponaša u rijalitiju i da ona živi skroz život van medija. Također je i spomenuo da su oni malo u svađi pa da nije siguran da li će da uspiju da se pomire na emotivnom planu, a da ne želi baš o tome pričati javno.

Miki je također spomenuo kako on pokušava da je zaštiti od svega toga što on radi, pa je i otkrio da je njegova supruga obrazovana žena koja inače radi kao profesor u školi, a da ona njega uopšte ne gleda na televiziji.

Za sebe je rekao da je on već 15 godina u medijima i da nema nekog zanimanja kojim se on bavi, nego da se samo predstavlja kao Miki iz Kupinova koji je rijaliti igrač, a za koje je on i rekao da kako to neki znaju reći da nije neko zvanje.

Na nekim fotografija u ovome tekstu ćete da vidite sami kako to izgleda supruga od Mikija, pa su mnogi primijetili da je ona veoma lijepa i da su se zapitali kako je Miki uspio smuvati.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *