Jeziva scena sa srpske planine – sve je 0vaj čovjek snimio mobitelom – na mrežama ljudi u nevjerici, 0dsjekle mi se noge (video)

0
6134

Mjesto čitavog ovog događaja je planina Povlen koja je inače najviša planina na planinskom lancu Avala-Gučevo i ima nešto više od 1300 metara nadmorske visine.

Planinar sa Povlena je zapravo ovdje bio u živ0tnoj 0pasn0sti, dok je sve uspio zabilježiti sa kamerom od mobilnog telefona, a snimak koji kruži preko društvenih mreža je pokazao praznu šumsku cestu, pa onda i odjednom medvjedica sa malim mečetom.

Tada je medvjed primijetio planinara i odmah je potrčao prema njemu gdje je i ispustio krik. Ipak, kako je vidio da se životinja zaustavila, onda je počeo da viče, pa je medvjedica odlučila da se okrene i sa malim mečetom je pobjegla u dubine šume.

Čovjek je i sam rekao kako su se njemu od straha n0ge 0dsjekle i da ni sam ne bi znao šta uraditi u tome da je medvjedica krenula na njega, a ne da se zaustavila. On je rekao da poslije ovog više nije htio da ide dalje nego se vratio i sigurno je prizor kojeg dugo vremena neće zaboraviti, a video pogledajte na linku OVDJE.

LEAVE A REPLY