Ioše sam, a ništa ne mogu da promjenim, Tijana trpi jake boIove: Marija Kulić iznjela nove detalje o kćerkinoj sa0braćajci

0
237

Sestra od poznate učesnice rijalitija Miljena Kulić koja se zove Tijana Kulić je p0vrijeđena u sa0braćajki. Ona je bila u autu kojim je upravljao Nišlija, a u kojem su se nalazili njegovi sugrađani.

Do te sa0braćajke je došlo kada se auto kretalo brzinom za koju svjedoci procjenjuju da je bila preko 100 kilometara na sat, a onda je prvo udari0 auto koje je njemu dolazilo u susret, a poslije toga je završio u izlogu jedne prodavnice.

Svjedoci svega toga što se desilo su rekli da je samo sa srećom izbjegnuta katastr0fa jer je ulica bila puna mladih ljudi koji su izašli u subotnji izlazak. Majka od Tijane, Marija Kulić se oglasila i rekla:

“Ja nisam mogla gledati te snimke jer ssam sva p0tresena izašla iz b0lnice i sve to mi je bilo previše. Ipak, Tijana je još uvijek u b0lnici i rame joj je p0lomljeno, te ima jake b0love i ne pomažu joj lijek0vi, te će ostati tamo dok joj sve ne prekontrolišu”, rekla je Marija.

LEAVE A REPLY