Beograđanka napravila spisak od 13 stvari koje je trpjeIa od svoje svekrve: Objavljen na društvenim mrežama, ko bi normaIan izdržao 0vo (Foto) - supercarobnisvijet.com

Beograđanka napravila spisak od 13 stvari koje je trpjeIa od svoje svekrve: Objavljen na društvenim mrežama, ko bi normaIan izdržao 0vo (Foto)

Ova žena iz Beograda je rekla da je poslije 20 godina braka napustila svoga supruga kako bi našla svoj mir, dok je u svojoj ispovijesti rekla da njen muž nije mogao ostaviti svoju majku i da je smatrala da treba da se brine o svojoj majci.

Prije nego što ga je ostavila, ona je pokazala svome suprugu detaljan spisak stvari koje je morala trpiti od svoje svekrve u zadnjih 20 godina, a njen je spisak našao njen sin i rekao da se nada da ona neće biti takva.

“Dogovorili smo se kao dva odrasla čovejka, ali ja moram da tebi kažem ono što ti isto znaš, a što ne želiš izgovoriti glasno. Ne moraš to izgovoriti, ja ću to napisati i ne moraš ti to ni pročitati, ja ti neću zamjeriti”, kako je rekla u poruci, pa je poslije toga i odlučila da istakne sve to što je njoj njena svekrva radila, a pogledajte i sami iznad sliku pa procijenite ove stvari.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *