Sporovi unutar žirija u zvezdama Granda gotovo su postali neizbježni, jer se iz emisije u emisiju javljaju nesuglasice među članovima žirija koji se ne slažu u svemu. Ipak, unatoč tome, tvrde da među njima nema neprijateljstva i da svi nastoje da Zvezde Granda zaista pronađu prave glazbene talente.

Dok se sezona ovogodišnjih “Zvezde Granda” bliži kraju, situacija tijekom snimanja postaje sve napetija, a sukobi među članovima žirija sve češći. Tako je tokom posljednjeg snimanja došlo do žučne rasprave između Cece i Dragana Stojkovića Bosanca, a kasnije se u sukob uključila i Ana Bekuta. Nesuglasice u komentarima takmičara dodatno su zakuhale situaciju.

“Znači, ti si korumpiran”, upirala je Ceca Bosanca, na što je on priznao svoj stav, objašnjavajući svoje motive. Ceca mu nije ostala dužna, te mu je istom mjerom uzvratila.

“Važno je da si se ti razvijao”, odgovorila je pjevačica i argumentirala zašto je i dalje jedna od najtraženijih muzičkih zvijezda na ovim prostorima. Bosanaca je prigovorio: “Ti si mlađa od mene, ne znam samo ko te sluša.”

Neočekivano se u njihov dijalog uključila i Ana Bekuta, podržavajući Bosanca prihvativši njegovo mišljenje. “Slažem se sa svime! Pjevate falš”, rekla je Bekuta s osmijehom. Na tako njenu reakciju, Ceca je odgvoorila s naglašenim poštovanjem: “Jao, izvinite, Pavaroti jedan i dva, nismo vas odma prepoznali”, što je izazvalo smijeh Ane i Bosanca.