Planiraju da imaju djecu i lijepu zajedničku budućnost.

Pripadnica vojne policije Odri Čejn-Smajli Mun (19) prošle godine u januaru je upoznala Kevina, šezdesetjednogodišnjeg muškarca na aplikaciji za upoznavanje Badoo.

Čak štaviše, kada su njeni roditelji shvatili šta namjerava da uradi, prvo su pozvali policiju da reaguje i spriječi potencijalno sklapanje braka, ali vremenom su popustili i prihvatili su Kevina za svog zeta.

Uprkos razlici u godinama među njima od čak 42 godine, ovu mladu djevojku je privukla njegova biografija, on je ratni veteran vojne policije. Nakon nekoliko mjeseci dopisivanja u julu 2020. godine su se vidjeli prvi put i doživjeli ljubav na prvi pogled.

– Bila sam veoma uzbuđen u trenutku kada sam ga ugledala. On i dalje priča o danu kada me je strastveno pogledao. On je bio taj koji je napravio prvi korak. Pomazio me je po licu i poljubio na našem prvom sastanku. Složili smo se da je to ljubav na prvi pogled –  ispričala je Odri za Džem Pres.

Kevin iza sebe već ima jedan brak kao i dvoje djece od 16 i 23 godine, odnosno jedno dijete mu je tri godine mlađe a drugo četiri godine starije od trenutne supruge.

Kevinova djeca podržavaju njegovu vezu sa Odri i drago im je kada vide njih dvoje sretne.

Obzirom da je Kevin stariji od oba roditelja njegove drage koji imaju 38 i 43 godine, Odri je prvobitno skrivala vezu a kada je roditeljima priznala da želi da se uda, oni su to kategorički odbijali, čak su zvali policiju da reaguje.

– Bilo je zastrašujuće u početku, ali ih je Kevin ubijedio da ima iskrene namjere, vremenom je osvojio srca mojih roditelja – dodala je Odri.

Njih dvoje su se 1. augusta ove godine u Nevadi vjenčali, sada planiraju da imaju djecu i zajedničku budućnost.