U svojoj knjizi “Ovo sam ja”, Aca Lukas je opisao svoje prošle ljubavi, među kojima je i njegova bivša supruga Sonja Vuksanović, s kojom ima kćerku.

Pjevač Aca Lukas, nedavno se našao u središtu skandala kada je priveden na Kopaoniku. Prije nekoliko godina objavio je autobiografiju koja je izazvala veliku pažnju javnosti. Otkrio je nepoznate detalje iz svog burnog života, a posebno je privukao pažnju njegov odnos s Sonjom Vuksanović.

Nakon detaljnih opisa njihovih svađa, uvreda i optužbi da ju je Lukas navodno prevario s “kepcom iz Zvezda Granda”, procurili su novi detalji iz knjige u kojima je pjevač otkrio da ga je Sonja navodno varala s košarkašem.

Prema Lukasovim riječima nakon brojnih svađa, njihov odnos bio je izuzetno loš, a sve se svodilo na zajednički život zbog kćeri i medija. Planirali su put u Ameriku, ali je Lukas odbijen za vizu, pa je Sonja odlučila otputovati sama i boraviti kod svoje prijateljice u Majamiju.

“Vratila se s osmijehom na licu, sreća joj je bila očita. Ležao sam na krevetu i igrao neku hazardersku igru… Na sreću ili nesreću – ugledao sam Sonjin tablet… Uključio sam tablet i vidio nepotpisanu poruku s likom pošiljatelja. Sličica, na njoj neki bradonja. Poruka je bila poslana iz Amerike”, piše Lukas.

Na temelju opisa, mnogi su zaključili da se radi o poznatom košarkašu koga je Lukas u knjizi skrivao pod pseudonimom “Majami”, a riječ je o slavnom košarkašu Marku Jariću. Lukas je odlučio postaviti Sonju u kut, pa joj je priredio neugodnu situaciju.

“Lukas je već neko vrijeme sumnjao da ga Sonja vara. Nikako nije mogao utvrditi s kime je u vezi, sve dok mu jedne večeri nije pala ideja da zamijeni SIM kartice u njihovim telefonima i dopisuje se s osobom s kojom se ona viđa, koristeći Sonjin identitet. Ostao je šokiran kad je saznao da je to bio Jarić”, rekao je tada izvor i dodao:

“Kako ne bi stvarao dramu prije nego što sve izađe na vidjelo, jedne večeri, dok su bili na večeri, poslao je poruku Jariću u Sonjino ime da ga odmah nazove. Košarkaš je to i učinio, a onda je Lukas pružio Sonji telefon i rekao: ‘Netko te zove, javi se’. Ostala je zapanjena i posramljena, a pjevač je shvatio da je sve istina”.

Lukas je na promociji knjige otkrio da je razgovarao s Sonjom nakon što su izneseni dijelovi iz knjige. “Nisam ništa želio skrivati i ne bi trebao biti ljut nitko. Razgovarao sam s Sonjom i ona je u redu s tim. Smetali su joj neki naslovi u medijima proteklih dana, ali je preživjela”, rekao je tada pjevač, dok je Jarić poručio da “ne želi komentirati takve gluposti”.