U najizazovnijim životnim situacijama, Ceca Ražnatović uvijek se oslanjala na svoju duboku vjeru u Boga. Pronalazila je mir i snagu u molitvi, a mjesta gdje se osjećala blizu duhovnosti bila su njezina utočišta. Ranije je to bio manastir Rajinovac, a sada je to Hram Svetog Save u Beogradu, gdje traži duhovnu utjehu i nadu.

Vladika Stefan Šarić, nekadašnji vođa pomenutog manastira, sada je postao duhovni mentor u Hramu Svetog Save. Njegova prisutnost u životu Cece Ražnatović ne samo da pruža duhovnu podršku, već i izvor snage i utjehe. Kroz razgovore sa njim, Ceca je dijelila svoje najdublje tajne i strahove, osjećajući se slobodno i zaštićeno.

Vladika Stefan nije samo duhovni vođa Cecine porodice, već i blizak prijatelj koji često posjećuje njihov dom. Njegova podrška bila je od suštinskog značaja, kako u radostima tako i u teškim trenucima, kao što je bio Veljkov uspjeh na Evropskom prvenstvu u boksu.

Nažalost, njihova česta druženja uskoro će se smanjiti jer vladika Stefan napušta Beograd prema odluci Sinoda Srpske pravoslavne crkve. Bit će postavljen kao starješina u Podvorju SPC u Moskvi, preuzimajući mjesto preminulog vladike Antonija. Ovo je značajna promjena, ali prijateljstvo i duhovna veza između Cece i vladike Stefana sigurno će ostati snažni, iako će sada komunikacija biti na daljinu.

Vladika Stefan često je bio gost u Cecinom domu, posebno na Svetog Nikolu, kada su se okupljali da proslave i dijele svoju vjeru. Iako će se sastanci sada događati na daljinu, njihova povezanost u vjeri i prijateljstvu će ostati neprolazna.