Naš susjed u poodmakloj dobi, koji prima veliku mirovinu iz Njemačke, živi sam. Iako mu financisjki ne nedostaje, nema obitelj u blizini jer mu je jedini unuk preselio u Ameriku.

Moj otac se obvezao pomoći mu, a mama i ja redovno mu dostavljamo obroke, peremo odjeću i održavamo kuću. Ta rutina traje već gotovo dvije godine, i do prije nekoliko dana smatrala sam ga članom obitelji, poput djeda. Doživljaj s njim ovog raspusta ostat će mi posebno u sjećanju.

Podučio me raznim kartaškim igrama, šahu i drugim aktivnostima. Rado je dijelio svoje životno iskustvo i pružao mi savjete. Prije desetak dana, dok smo bili sami, neočekivano me primio za ruku i pozvao da sjednem na njegovo krilo. Tada je iznio neobičan prijedlog – predložio mi je brak čim navršim 18 godina, kako bi mogla naslijediti njegovu njemačku penziju od 1500 eura mjesečno do kraja svog života. Ova ponuda me ozbiljno intrgirala.

Jedini uvjet bio je da mu služim bez odjeće, dopuštajući mu da promatrae moje tijelo, ali uz uvijek da ne prelazi određene granice.

S obzirim na njegove godine, još uvijek nisam donijela odluku. Nije da ne želim, već me privlači motiv od 1500 eura mjeselno. Međutim, isto tako, osjećam nelagodu pri razgolitivanju pred nekim.

Možda zvuči čudno, ali do sada niko me nije vidio u takvom izdanju.