Djevojčica je došla na svijet s rijetkim rodnim žigom, a njena hrabra mama, Nicole Lucas Hall, neumorno slavi jedinstvenu ljepotu svoje kćeri Winry. Winry, u dobi od 13 mjeseci, nosi rijetki rođeni znak koji obuhvaća četvrtinu njenog lica.

Nicole se prisjeća trenutka kada su prvi put ugledali svoju kćerku, iznenađeni i zabrinuti zbog nečega što nikada prije nisu vidjeli. Postavljali su si pitanja i brinuli o Winryjinom zdravlju, ali su brzi odgovori liječnika umirili njihove strahove. Winry je rođena s rijetkim kongenitalnim melanocitnim nevusima (CMN), stanjem koje pogađa otprilike 1 od 50.000 novorođenčadi.

Nicole i njezin suprug suočavaju se s negativnim komentarima i kritikama, ali se drže čvrsto u namjeri da očuvaju Winryino zdravlje i samopouzdanje. Unatoč izazovima, Winry ima potporu svog starijeg brata Ashera, koji je nježan i brižan prema njoj. Asher nije svjestan da je nešto “posebno” na sestri – za njega je njezin rođeni znak jednostavno dio nje, kao i različite boje njezinih očiju.

Nicole dijeli svoju priču s ciljem educiranja javnosti o ovom rijetkom stanju, suočavajući se s neznanjem i nerazumijevanjem. Njihova obitelj primila je podršku suosjećajnih ljudi koji cijene jedinstvenu ljepotu Winry.