Tatjana Bjegović je iskreno progovorila o svojoj teškoj životnoj priči, ističući da je doživjela strašno iskustvo kada ju je njen svekar zlostavljao na najgori način.

Prema njenim riječima, to se dogodilo tokom njenog prvog braka, dok je u drugom braku svjedočila pokušaju samoubistva svog supruga.

Počela je svoju priču naglašavajući da se udala samo zato što je to očekivano od nje, iako nije bila srećna u braku.

Nakon brojnih poniženja u tom braku, Tatjana je konačno odlučila podijeliti svoje muke s drugima, prvo s komšinicom, koja je potvrdila da je slično iskustvo imala i prva supruga Tatjaninog sadašnjeg muža.

Iako je njen suprug bio pasivan i nikada se nije suprotstavio svojoj porodici, Tatjana se suzdržava od iznošenja ružnih detalja o njemu zbog djece koje imaju zajedno, ali je hrabro podijelila jezive detalje o svom svekru.

Nakon razvoda iz nesrećnog braka, upoznala je muškarca iz Šapca preko prijatelja, ali je taj odnos donio nove probleme, uključujući i financijske poteškoće i verbalno zlostavljanje.

Najveći šok doživjela je kada je njen tadašnji muž pokušao izvršiti samoubistvo, stavljajući sebi omču oko vrata dok je Tatjana bila prisutna s njihovom kćerkom.

Srećom, uspjela je spasiti muža i odvesti ga u bolnicu, a ona je odlučila s rodbinom napustiti taj toksični odnos i započeti novi život u Beogradu.

Kraj priče donosi svjetlu tačku – pojavu čovjeka koji je promijenio Tatjanin život nabolje, pružajući joj ljubav, podršku i sreću koju zaslužuje. Sada, sretna i organizovana, Tatjana zahvaljuje Bogu na novoj šansi i želi svakoj ženi da pronađe svoju srodnu dušu, kao što je i ona pronašla.