Kada pomenemo Viki Miljković, moramo da kažemo kako je ona oduvijek posveena prije svega svojoj porodici. Ona je zaljubljena u svoju porodicu, a paralelno s njom gradi svoju karijeru. Jedna je od rijetkih koje se ne nalaze u centru skandaIa ,iako je često kolege sa raznim komentarima znaju prozvati i potkačiti, ona se jednostavno ne obazire na to i živi svoj život.

Viki je sada snimala sebe i slučajno joj je kamera se spustila pa je snimila svoj dek0lte koji je bio dublji nego su ljudi kod nje navikli, a ovo sve nije prošlo nezapaženo jednoj fan stranici od ni više ni manje nego Jelene Karleuše. Oni su objavili ovo i napisali kako je Viki konačno pokazala svoju int1mu, da li je ovo bilo ir0nično, ili ne, ne znamo.

Znamo samo da su široke narodne mase se odmah uspaIiIe i počele da uveliko brane Viki, pisali su da je ona divan i pristojna a da se Jelena oblači nepr1stojno, a pored toga, naravno da su postojali i oni ,fanovi od Jelene koji su komentarisali opet sa druge strane negat1vno Viki.