U posljednjoj epizodi Zvezda Granda desila se neviđena svađa između Cece Ražnatović i Saše Popovića.

U muzičkom takmičenju “Zvezde Granda”, često se dešavaju žestoke rasprave među članovima žirija. U poslednjoj epizodi, nakon oštre konfrontacije između Marije Šerifović i Viki Miljković, došlo je do tenzija između Cece Ražnatović i Saše Popovića.

Sve je počelo kada je Marija Šerifović iznijela svoje nezadovoljstvo načinom glasanja Cece i Viki Miljković. “Već osam godina glasam iskreno i po svojoj savjesti, za razliku od mnogih ovdje. Nema lažnih zagrljaja ili poljubaca, održavam dobre odnose sa svima. Glasam onako kako čujem. Tačka”, izjavila je Marija, nakon čega se Saša momentalno uključio:

Očigledno je da postoji svojevrsni klan ovde, Viki i Ceca“, dodao je, što je navelo Cecu na burnu reakciju. Ona je ustala sa stolice i započela žučnu raspravu s kreativnim direktorom “Zvezda Granda”.

Ovo je besmisleno, stvarno. Vrlo je nepristojno ono što si upravo rekao. To je zaista neprimereno. Kako to možeš reći?” – uzburkano je odgovorila Ceca.

Šamaraj ga“, ubacila se Viki.

Saša je kasnije otkrio šta Marija radi tokom pauza.

Prva dolaziš kod mene za sto u pauzama, razgovaraš o klanovima i kažeš da nema smisla kako Ceca i Viki glasaju“, izjavio je Popović, na šta je Marija odgovorila:

Ti sada izmišljaš! Ali činjenica je da stalno glasate jedna za drugu.”

Ceca je nastavila da viče na Popovića, naglašavajući da i ona, kao i svi ostali, ima pravo da glasa kako želi, i da je nepošteno da je kolege prozivaju zbog njenih glasova.