Milijana Bogdanović stekla je slavu kao učesnica rijaliti programa “Parovi”, a naročito je bila u centru pažnje zbog svoje neobične veze i braka sa Milojkom Božićem, koji je bio čak pet decenija stariji od nje. Ova neobična priča privukla je pažnju kako publike rijalitija, tako i medija širom svijeta.

Kontroverzni par susreo se kada je Milijana imala svega 18 godina, a oboje potiču iz istog sela, Pilatovići, blizu Požege. Razlika u godinama bila je toliko velika da nisu mogli sklopiti crkveni brak, što je od samog početka bilo obilježeno turbulentnostima u njihovoj vezi.

Milijana je čak priznala da je prije braka prevarila Milojka s njegovim rođakom.

“Moj rođak nije blizak rođak, već osmo koljeno. Ona me sramno iznevjerila, i sebe i mene”, izjavio je tada Milojko. Takođe je optužio svoju bivšu suprugu da se bavi prostitucijom.

Po završetku veze s Milojkom, Miljana se ponovo vratila rijaliti sceni gde je pronašla novu ljubav u liku Ivana Gavrilovića, pjevača koji je čak 29 godina stariji od nje, i koji je ujedno i oženjen.

Ova romansa gotovo je dovela do raspada Gavrilovićevog braka, ali njihova ljubav nije opstala izvan okvira rijaliti šoua.

Međutim, nakon izlaska iz rijalitija, Milijana je odlučila promeniti svoj životni put i to je potvrdila kada se zaposlila kao kondukter u gradskom prevozu.

-Autobusi su moja strast, oduvijek sam sanjala da budem kondukterka. Iako se to često smatra muškim poslom, kulturne i lijepo vaspitane žene lako se prilagode tom zanimanju. Uživam u jednostavnom životu, a svi u mom okruženju prijatno su iznenađeni promjenom koju sam napravila – izjavila je Milijana, otkrivši da sada uživa u svom novom poslu.

-Moj dečko me prihvata onakvu kakva jesam; nije javna ličnost, zajedno radimo u istoj firmi i sjajno se slažemo. Kajem se zbog mnogih stvari iz prošlosti, a za neke ne bih ni govorila koliko žalim zbog njih. Uverena sam da nikada nije kasno za promjene – zaključila je bivša učesnica rijalitija.