Tokom boravka u rijalitiju Zadruga, Maja Marinković postala je predmet pažnje drugih učesnika kao i medija, zbog explicitnog videa koji se pojavio u javnosti.

Prema našim informacijama, Maja je održavala intimnu vezu s poznatim beogradskim biznismenom, koji je sve dokumentirao telefonom. Njih dvoje su se sastajali potajno, s obzirom da je on bio u braku.

Bili su u tajnoj vezi nekoliko mjeseci, gdje su gotovo svaki put kada su bili zajedno, bilježili svoje trenutke. Snimci su ostajali sačuvani na njegovom telefonu. Međutim, kao i mnogi muškarci, i on je dijelio te slike i snimke sa svojim prijateljima, što je rezultiralo daljnjim širenjem sadržaja. Mnogi su bili iznenađeni činjenicom da je Maja dopuštala da je snima u takvim situacijama, izjavio je izvor i dodao:

Prema informacijama koje je dijelio s prijateljima, svaki put nakon njihovog intimnog susreta, on bi joj ostavljao 200 eura kako bi si mogla priuštiti nešto, što je istovremeno predstavljalo i jamstvo da o njihovom odnosu neće biti otkriveno ništa, kako ne bi ugrozio svoj brak – zaključuje pouzdani izvor.

Video možete pronaći na stranici balkanjizz, ukucate u tražilicu Maja Marinković.