Nije joj palo na pamet da će je nasmrt pretući i dokrajčiti hicima iz vatrenog oružja – rekao je izvor blizak istrazi.

Ženska osoba koja je u rodu s mučki ubijenom Nizamom Hećimović (38) iz Gradačca otkrila je višestrukom ubojici Nerminu Sulejmanoviću (35) gdje se krije od njega s bebom, piše Republika.

Istražitelje je do rođaka doveo ubojičin telefon dok su pretraživali njegove kontakte, pozive i poruke. Ispostavilo se da je monstrum neudanu ženu tražio ne samo na dan masakra, već i danima prije. Zvao je sve njezine prijatelje, bližu i dalju rodbinu te im je čak odlazio i na vrata.

Rodica je priznala da je ona, kako se pokazalo, bila saučesnik ubojici, jer mu je otkrila gdje se nalazi nesretna žena, rekavši mu da je bila kod tetke po majci Zijade Vuković Pamuković, ali je rekla da mu je sve rekla. iz straha, a ne svojom voljom.

– Rodica je znala da je Nermin kriminalac, narkodiler i nasilnik i bojala ga se. Iz straha mu je priznala gdje se kriju Nezima i beba. Ispričala je, gorko plačući, da je mislila da Nermin namjerava ženu i bebu odvesti kući, te da mu je žao što je Nizama bilo kada pretukao i da to više nikada neće učiniti. Mislila je da će se čudovište pomiriti i da će mu žena moljac oprostiti. Nije joj palo na pamet da će je nasmrt pretući i dokrajčiti hicima iz vatrenog oružja – rekao je izvor ovog medija blizak istrazi.