Danas vam predstavljamo jedan vrlo intrigantan oglas koji je privukao znatnu pažnju javnosti, posebno ljudi s naših prostora. Ova dama je prije nekoliko godina napustila Balkan i preselila se u inozemstvo u potrazi za boljim životom.

Stigla je u Njemačku gdje se udala kako bi dobila njihove dokumente. Njen tadašnji suprug bio je dobro situiran, s visokim primanjima i jakim društvenim vezama, što joj je omogućilo da pronađe stabilan i siguran posao. No, nakon nekoliko godina, on je preminuo.

Sada živi u Njemačkoj, ima stalni posao i stan, te obilje novca. Traži muškarca s Balkana i nudi mu sve, ali postavlja jedan uslov.

Ima dvoje djece i najviše joj nedostaje ljubav i partner. U svom oglasu ističe svoje materijalne bogatstvo, ali i naglašava da traži istinsku ljubav, ne nekoga s kim bi bila iz koristi. Ipak, postavlja jedan uvjet koji je izazvao kontroverze među muškarcima i ženama.

Navodi da ima dva sina te da bi muškarac koji je želi morao prihvatiti njezinu djecu i brinuti se o njima kao pravi otac. Također, muškarac ne bi smio imati vlastitu djecu jer bi to ometao njegovu predanost prema njoj i njezinoj obitelji.

Što vi mislite o ovome?