Javnost je ostala šokirana nakon što je Jelena Karleuša objavila saopštenje da su ona i Duško Tošić odlučili da se raziđu posle 14 godina braka. Odluku su obznanili kratkim saopštenjem, a od tada su se pojavile brojne priče i spekulacije o njihovom odnosu.

Ubrzo su se proširile glasine i pojavile fotografije koje su povezivale Seku Aleksić i Duška Tošića, što je dodatno podstaklo spekulacije. Iako nema zvaničnih potvrda, te priče su privukle veliku pažnju javnosti i medija, dodatno komplikujući situaciju i izazivajući brojne reakcije među fanovima i pratiteljima.

Jelena Karleuša jasno je stavila do znanja da se više neće oglašavati po pitanju njenog razvoda od Duška Tošića. Ipak, mediji ne prestaju pratiti svaki njihov korak, tražeći detalje koji bi mogli ukazivati na potencijalno pomirenje. Nakon promocije dva nova albuma, Jelena je za Story portal otkrila da je Duško i dalje dio njenog života, što je promenilo tok priče.

Naš portal SVET ranije se bavio analizom slika i Instagram priča poznatih supružnika. Među brojnim fotografijama, posebno se istakla slika Duška Tošića na traktoru, koja je oduševila javnost. Komentari su isticali da je Duško oduvek bio prizemna osoba, ponosan na svoje seosko poreklo, vredan i uporan, što je potvrdio i njegov otac Milorad Tošić. Milorad je istakao kako je Duško proveo godine u internatu kako bi se školovao i igrao fudbal, što mu je omogućilo redovne obroke i uslove za razvoj. Danas je uspešan fudbalski menadžer sa milionskim zaradama, ali je ostao skroman i prizeman čovek.