Žene koje sudove peru su nezadovoljne u braku i u krevetu sa suprugom im je loše – ova srpska psihoterapeutkinja otkriva – “najbolje je da se plati za njihove usluge”

0
172

Za ovu današnju temu možemo reći da je veoma zanimljiva, a ova tema će samo da se ženama svidi, dok će se možda svidjeti i nekim muškarcima. Vremena su se skroz promijenila i nekada su muškarci bili ti koji su radili i koji su donosili hranu, a tako su žene bile posvećene porodici i vodile su poslove u kući.

Ipak, u današnje vrijeme je u svemu tome došla ravnoteža, pa tako i u obavljanju kućanskih poslova. Žena po imenu Milena Milanović je bila gost na televiziji i to je inače poznata psihoterapeutkinja iz Srbije koja je bila gost u emisiji 150 minuta, pa je ona poručila par stvari.

“Što se tiče spolova i podjele kućanskih poslova, tu se ne radi o pravednosti nego da li su raspoređeni poslovi ravnomjerno ili ne. U pitanju je tu ljubav i osjećaj brige, a kada bi mogli da se razumiju osjećaji jedno od drugog, onda ne bi bilo svađa ni nesporazuma. Ukoliko su u domu oba pola angažovana da pridonose zajednici, onda je samo rješenje u tome da se plate usluge za obavljanje poslova jednom sedmično, pa da se angažuje neko ko će doći i očistiti kuću”, rekla je ona.

LEAVE A REPLY