Nakon nedavnih kontroverznih fotografija iz kupatila u kojima je pokazala svoju figuru, pjevačica Jelena Karleuša se ponovo obratila svojim pratiocima na društvenim mrežama, ali ovog puta iz drugačijeg razloga.

Često je meta brojnih komentara zbog svog izgleda, načina oblačenja i izjava, te je Jelena odlučila da reaguje. Oglasila se na svom Instagram profilu gdje je otkrila da je njeni fanovi redovno obavještavaju o svakom negativnom komentaru koji je upućen na njen račun u javnosti, ali je istakla da ne pridaje značaj tome kada vidi ko su ljudi koji plasiraju te uvrede.

“Nevjerovatno mi je to da svaki put kad mi jave da me neko vrijeđa u javnosti, ja moram tražiti to ime na Googleu da bih uopće shvatila o kome je riječ. Uvijek vidim neke odvratne likove, neke neobrijane debele muškarce koji izgledaju kao da su prekršteni s orangutanom, nekakve ovisnike o drogama ili žene koje su očigledno pretrpjele lošu plastičnu operaciju. Ljudi, budimi realni… Mogu odgovoriti iz sažaljenja, ali… Nešto mi tu ne štima”, napisala je Jelena na svom storiju.

Prije navedenog storija, Jelena je privlačila pažnju svojih pratioca fotografijama iz Dubaija.