Za vrijeme snimanja emisije “Zvezde Granda”, stručni žiri je uzburkao situaciju zbog neslaganja oko performansa određenih kandidata.

Duel između Rijada Rahmanovića i Nikole Petraćkovića doveo je do opšteg haosa i žestokih rasprava među članovima žirija “Zvezda Granda”, uz razmjenu oštrih riječi sa svih strana.

Prvo su se sukobili oko Rijadove izvedbe, što je rezultiralo žustrom raspravom između Saše Popovića i Snežane Đurišić. Na kraju, čak su pale i teške riječi u razmjeni mišljenja između Viki i Mili.

Rijad je trijumfovao u ovom duelu, osvojivši šest glasova i direktno se plasirao dalje, dok će Nikola morati da se bori za opstanak u takmičenju putem baraža.

Čak ni Bosanac, autor pjesme koju je Rijad izveo, nije štedio riječi kritike, izražavajući nekoliko primjedbi na njegovu izvedbu. Marija je, iznoseći svoje mišljenje, naglasila da je Rijad po njenom sudu bio bolji, dok je Nikoli prigovorila zbog izbora pjesama. Bosanac se odmah uključio, pruživši objašnjenje o tome kako bi trebalo interpretirati pjesmu.

-“Mislim da su bili negdje podjednako dobri, obojica su napravila nekoliko grešaka koje bi se mogle izmjeriti na vagi. Generalno su bili veoma dobri; Rijad je briljirao u prvoj pjesmi, dok je druga pjesma predstavljala izazov. Adrenalin je bio prisutan u strofi, ali u refrenu si imao nekoliko falševa, iako je prva pesma bila fantastična. Pekar je, po mom mišljenju, bio izuzetan, izlazeći iz stereotipa svadbarskog stila i eksperimentišući s modernim zvukom”, komentarisao je Bosanac.

Nakon toga, Ana Bekuta je pohvalila oba takmičara, izrazivši nekoliko primjedbi na njihove izvedbe. Tada je riječ preuzela Snežana, koja je ušla u ozbiljan sukob sa Popovićem.