Suprugu Anu je držao za rukicu na porođaju, a nije mogao ni sanjati da će mu se paka0 desiti – kad je ugledao bebu, radi 0vog ih je zauvijek napustio

0
183

Ova zanimljiva priča je postala aktuelna u čtiavom svijetu, te je preko društvenih mreža počela skroz brzo da kruži. Ovdje je u pitanju čovjek koji je porijeklom iz Irana i koji se zove Geri Mekfiu, a koji ima 38 godina.

On zapravo nije mogao da sluti kako će mu se brak sa suprugom pretvoriti za kratko vrijeme u jedan pravi paka0. Sa svojom 36-godišnjom suprugom Anom je on dobio tri kćerke koji su vodili zaista lijep način života.

Osim tri kćerke koje su imali su jedan dan saznali da je Ana trudna i da čekaju muško dijete, a oni su se mnogo radovali svemu tome. Ipak, kada je došao dan da se Ana p0rodi, ondaa su kćerke morale da ostane sa bakom kući, dok je Geri otišao sa svojom suprugom.

On je morao da odvoji mnogo novca kako bi bio prisutan njenom p0rođaju kako bi je držao za ruku, ali kada se njegovo dijete rodilo, onda nije mogao da sanja šta se dešava.

Dijete je bilo tamne puti, a odmah je znao šta se desilo i 0stavio je svoju suprugu poslije toga, dok mu je ona priznala da je imala aferu kada je on radio u Americi.

LEAVE A REPLY