Ana Bekuta i Marija Šerifović na snimanje Zvezde Granda dolaze u ganc novim automobilima.

Zvijezda Eurovizije se počastila skupocijenim džipom BMW X5 M čija cijena dostiže vrtoglavih 100.000 eura, dok je njena kolegica Ana Bekuta, pak, nešto skromnija i vozi novu Škodu Karoq koja je koštala nova oko 25.000 eura. Nju je dobila na poklon od svog partera Milutina Mrkonjića.

ana bekuta

– Marija je veliki ljubitelj skupih i luksuznih automobila, ranije se znalo desit da bukvalno svu ušteđevinu potroši na novi automobil. Obzirom da na većinu tezgi ide svojim automobilom, riješila je da se počasti novim džipom pred kraj ljeta. Kupila je BMW X5 M koji košta 100.000 eura – tvrdi izvor blizak pjevačici i dodaje da ju je njena majka Verica ubjeđivala da ne troši toliki novac na kola.

– Kada je čula da će toliki novac dati za kola, Verica ju je ubjeđivala da je bolje za te pare da kupi stan u Beogradu. Marija nije htjela popustiti jer tvrdi da je za nju automobil druga kuća jer često putuje, i da će kupiti džip kojeg je cijelo ljeto mjerkala.

Izvor blizak pjevačici otkriva da su se majka i kćerka čak posvađale oko ovog.

marija šerifović

Marija ima lošu historiju sa automobilima – ukradena su joj čak 2 auta, tuareg 3,0 TDI” i BMW 325i!

Pored toga što je kupila nov auto, Marija je zaposlila i šofera koji ju je dovezao na Zvezde Granda.

ana bekuta

Istog dana je na snimanje Zvezde Granda došla i Ana Bekuta sa svojim novim kolima, Škoda Karoq, kojeg je dobila od svog partnera Mrke.

-Ranije je Mrka vozio Anu na snimanje, ali njegovo zdravlje u zadnje vrijeme nije baš najbolje pa su ga ljekari savjetovali da što više miruje. Tako je riješio da joj pokloni Škodu od 25.000 eura. Tako Ana sada sama dolazi na snimanje i nije joj teško.

Ukoliko je suditi po automobilu, Đorđe David je naskromniji član žirija. On je kupio polovnu Opel Insigniu pred novu sezonu takmičenja, auto koje vrijedi oko 10.000 eura.

đorđe david

đorđe david