Bila je jedna od najljepših srpskinja – a onda je uhapšena zbog užasne stvari: Niko više ne želi da čuje za nju – sada je totalno neprepoznatIjiva (Foto)

0
156

Bivša manekenka i voditeljica Katarina Rebača je dugo vremena važila kao jedna od najljepših srpkinja. Mnogi su muškarci maštali o njoj, ali se jednom ona našla u centru skandala kada je optužena za pljačku.

Ona je osnovala jednom fondaciju, dok je poslije četiri godine ona uhapšena pod sumnjom da je novac kojeg je dobijala od donatora trošila za lične potrebe. Ona je bila u pritvoru pola godine, dok je ona u tome periodu 0ptužena za zl0ubotrebu položaja jer je napravila nezakonitu korist od 22,5 miliona dinara.

Suđenje ovoj bivšoj manekenki je trajalo do 2018. godine, nakon što je ona osuđena na dvije godine i 10 mjeseci zatv0ra. Čitav taj slučaj je uticao dosta stresno na nju, a sud je poslije godinu dana ukinuo prvostepenu presudu pa joj naložio novo suđenje.

Sve ovo što se dogodilo je uticalo dosta i na njen fizički izgled, pa se za sve te godine ona dosta promijenila, kako su to mnogi zaključili.

LEAVE A REPLY