Darko Lazić hitn0 mora na 0peraciju: 4 godine poslije strašne sa0braćajke iz koje je jedva 0sta0 živ stanje mu se pogoršaIo

0
160

Zdravstveno stanje od poznatog pjevača Darka Lazića je ugr0ženo pa se tako pjevač sada sprema da se podvrgne 0peraciji. Već neko vrijeme on ima pr0blema sa ramenom koje nije zaraslo kako treba, a četiri godine poslije sa0braćajke se njegovo stanje pog0ršalo i sada je ta 0peracija ramena neizbježna.

“Leđa i lijevo rame su meni pravili problem, dok je sve ostalo meni najmanje smetalo. Lijepo je išao oporavak i sve je bilo baš kako treba, a kada sam krenuo da treniram, vidio sam da ne mogu da pomjerim ruku kako treba bez da me ne b0li. Očigledno je da nešto nije zaraslo kako treba, pa su meni doktori rekli da je moram ići na detaljan pregled, ali ipak kako stvari stoje, ja ću ponovo morati na 0peraciju”, rekao je Darko.

“Sve do sada sam sređivao samo p0vrede koje su bile najkritičnije, ali ipak su došle sada na red one koje dugo tinjaju, a koje sam ja nekako morao trpiti”, rekao je pjevač.

LEAVE A REPLY