Bili smo prijatelji dok sam bila muško, a sad mi je napokon dečko: Kad sam promijenila spoI, 0dmah mi je dao broj telefona (Video) - supercarobnisvijet.com

Bili smo prijatelji dok sam bila muško, a sad mi je napokon dečko: Kad sam promijenila spoI, 0dmah mi je dao broj telefona (Video)

Erin Anderson (22) se rodila zapravo kao muškarac, a priznaje i sama da je već od malih nogu htjela p0stati žena i da je imala skl0nosti prema istom sp0lu.

Otkrila je da je imala osjećaje prema jednom muškarcu koji se zove Džerard Noris i tada je bila muškarac, a kada mu je poslala poruku preko društvenih mreža, on nije bio zainteresovan u to vrijeme.

Ubrzo je promijenila sp0l i sve se promijenilo. Erin je također rekla da je ona prije Džerarda viđala neke ljude, ali da ipak sve to nije bilo ozbiljno jer su oni bili u strahu da će njih da porodica vidi sa njom i da je to sram0ta.

Erin je to jako teško podnijela i jako ju je to b0ljelo, ali ipak je ponovo Džeradu odlučila poslati poruku i kroz pet minuta joj je odgovorio. Kako je to Erin nekada izgledala u vrijeme kad je bila muškarac, možete i sami da pogledate u videu koji ćemo ostaviti u tekstu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *