Objava o razvodu Dragane Mirković i Tonija Bijelića izazvala je iznenađenje među mnogim ljudima, s obzirom na to da su važili za jedan od najskladnijih parova u domaćoj javnosti. Njihov brak trajao je 24 godine, tokom koji su dobili dvoje djece – sina Marka i ćerku Manuelu. Ova vijest je mnoge ostavila u šoku, budući da je njihova ljubav bila poznata i cijenjena.

Ono što možda nije toliko poznato javnosti jeste da je prije Tonija Bijelića, Dragana bila u vezi sa biznismenom i političarem Zoranom Bašanovićem, koji je bio tadašnji menadžer. Ova činjenica dodaje složenost i dubinu u životnu priču poznate pjevačice.

Zoran Bašanović je otkrio detalje svoje veze sa Draganom Mirković, ističući da su bili u ljubavnom, ali i u poslovnom odnosu s obzirom na to da joj je bio menadžer. On je naveo da su provodili mnogo vremena van zemlje, tražeći mir, te su često putovali na daleke destinacije. Kao dio tih putovanja, odlučili su se za vjenčanje u jednoj kapeli u Las Vegasu, što je bio trend među poznatim parovima. Međutim, Bašanović je istakao da to vjenčanje nije bilo zavedeno i da nije imalo pravnu valjanost. Nakon razlaza, Bašanović je otvoreno govorio o njihovoj prošlosti, otkrivajući dijelove njihove privatnosti javnosti.