Dara Bubamara je komentarisala skandal koji se dogodio na jednom romskom veselju na kojem je nastupala, a snimak incidenta je kasnije završio na društvenim mrežama.

Dara Bubamara je, gostujući u jednom podkastu i prisjetivši se svog iskustva sa romske svadbe, opisala kako je došlo do incidenta zbog kojeg je čak i flaša letjela, a snimak je kasnije postao viralan na društvenim mrežama.

Ona je u podkastu “Vostcast” otvoreno govorila o svom iskustvu na jednoj romskoj svadbi, ističući svoju dostojanstvenost i činjenicu da ne dopušta da je ponižavaju. Opisala je situaciju na svadbi u Beču gdje su nastupali brojni poznati izvođači poput Šabana Šaulića, Jane, Zorice Brunclik i drugih, ali je istakla kako je muzika bila neugodno glasna i repetitivna.

Situacija je kulminirala kada je voditelj, koji je bio pod uticajem supstanci, insistirao na tome da Dara i Darko Lazić izvedu duet. Dara je priznala da je taj trenutak bio prelomni, što je rezultiralo incidentom i kasnijim širenjem snimka tog događaja na društvenim mrežama.

Dara je ispričala kako je situacija eskalirala kada je voditelj insisitrao na duetu i ognorisao njene argumente. Nakon što je izgubila strpljenje, oštro ga je opomenula pred publikom, koristeći prilično oštar jezik, što je izazvalo šok i nelagodu među prisutnima. Uz to, priznala je da je bila u lošem raspoloženju zbog PMS-a, što je dodatno pogoršalo situaciju.