Melina Džinović je bila u braku s Harisom Džinovićem, ali nakon velike medijske pažnje njhova veza i brak su okončani. Prema medijskim spekulacijama, Melina je sada u Romansi sa starijim biznismenom već pola godine. Čak je sama priznala tu vezu, a navodno ju je taj muškarac čak i vozio na treninge u teretani.

Jedna komšinica je nedavno izjavila kako se u gradskim krugovima šuška da Melina ima dečka, što nije krila ni sama. Svi u teretani, gdje redovno trenira, su o tome znali, a navodno ju je taj muškarac čak vozio na terninge. Spekulisalo se da je ona to pričala s namjerom da informacije dođu do Harisa. Iako sam je viđala u kraju, nikada nisam srela tog muškarca. Čule su se glasine da je neki bogati biznismen, ali nikad nije bio viđen u blizini.

 

U jednom ranijem razgovoru za “Blic”, Melina je iznijela svoje mišljenje o braku s Harisom, ističući da je razlika u godinama nebitna jer su oni pronašli jedno drugo na dubljem nivou.

Haris Džinović je rođen 20. rujna 1951. godine u Sarajevu, Bosna i Hercegovina. Počeo je pokazivati interes za muziku od rane mladosti i postao je poznat širom bivše Jugoslavije kao član grupe “Ambasadori”. Nakon toga je krenuo u solo karijeru i postigrao je ogroman uspjeh kao solo izvođač, obuhvatajući širok spektar žanrova poput popa, rocka, folka i narodne muzike.

Haris je tokom svoje karijere objavio brojne albume i singlove koju su postali hitovi, a bio je aktivna i kao producent i tekstopiosac za druge izvođaće. Također je bio sudija u popularnom muzičkom takmičenju, dodatno proširujući svoju popularnost i utjeca u muzičkoj industriji.