Dženan Lončarević je proveo 25 godina u braku sa svojom suprugom Samirom, koju javnost nije imala prilike često da vidi, pa je ostala misterija za mnoge.

Međutim, nakon što je objavljena vijst o njihovom razvodu, Samira se oglasila za medije i iznijela svoje viđenje situacije. Ona je poručila da pjevač želi da je izbaci iz kuće, te da je drugoj ženi kupio stan.

Ova izjava nije iznenadila mnoge u Beogradu, s obzirom na to da se već godinama šuška o tome da Dženan već 15 godina živi s drugom ženom u srpskoj prestonici. Samira je šokirala mnoge svojom izjavom, tvrdeći da nije vjerovala u te navode, jer su, po njenim riječima, njih dvoje normalno živjela sve do prošlog ljeta.

Samira je prvo izjavila da će ročište za razvod između nje i Dženana biti zakazano u skorije vrijeme: “Moj predmet tek treba da se zakaže, ali datum ročišta će biti određen uskoro, s obzirom na to da imamo maloljetno dijete. Ne znam tačno kada će to biti, da li za mjesec, dva tri, ali će se odvijati kao i svako drugo ročište, bez obzira na to što ja radim u sudu”.

Spore li se oko starateljstva nad djetetom ili samo oko imovine?

“Okosnica spora je vezana za imovinu, ne za dijete”.

Da li Dženan insistira da napustite kuću?

“Trenutno ne mogu davati takve informacije.”

Razvod između Samire i Dženana Lončarevića se događa sada, iako su živjeli zajedno 15 godina, zbo toga što Samira nije mogla vjerovati u tu situaciju: “Zato što ja u to nisam mogla da vjerujem. Nisma vjerovala zato što sam stvarno voljela tog čovjeka i nije mi išlo u glavu da je to tako”.

Tokom tih 15 godina, njihov odnos je bio normalan, a komunicirali su do prolog ljeta: “Da, da, to je to.”

Kada je riječ o glasinama da Dženan ima dijete s ljubavnicom, Samira kaže da joj ne bi bilo iznenađenje da je to istina, jer su do nje došle razne priče: “Ne bi me iznenadilo da ima dijete sa drugom ženom. Pretpostavljam da ima. I do mene su stigle razne priče, pa i ta”.