U poslednjih nekoliko dana kruže različite spekulacije o izgledu popularne voditeljke i supruge pjevača Željka Joksimovića, Jovane Joksimović. Da li ima istine u pričama da je podvrgnuta kozmetičkim intervencijama?

Ranije smo izvjestili da je prošla kroz razne estetske zahvate, ali kasnije smo primili poruke od njenih obožavalaca koji osporavaju te tvrdnje i tvrde da je ona zapravo potpuno prirodna.

Ipak, određeni fotografski dokazi prikazani u nastavku sugerišu na suprotno, što se ne slaže s tvrdnjama iznijetim u ovom tekstu. Kao što sam naslov navodi, ova slika je nastala prije 18 godina, a crte lica izgledaju primjetno drugačije u odnosu na njen trenutni izgled.

Njen nos je izgledao veće, što je postalo predmet podsmijeha uz zlobne komentare tvrdeći da ne može stati unutar okvira slike. Takođe, njeni zubi nisu naišli na oduševljenje, što ju je nateralo da ih ne ističe.

Kakav je vaš utisak o Jovani? Njene pristalice ponovno su pronašle način da opravdaju i pripisuju ovaj izgled njenom mladolikom karakteru, tvrdeći da se tokom vremena promijenila.

VIŠE ČITAJTE OVDJE !