Jovana Jeremić, poznata voditeljka emisije ”Novo jutro” na televiziji Pink, ima stabilan odnos sa Draganom Stankovićem, koji je uspješan u biznisu, i često izražava svoje emocije prema njemu. Nedavno je Jovana nazvala Dragana ”lavićem mojim”, a danas je za njega pripremila pjesmu i zaplesala vrelo tokom pauza u snimanju emisije.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by JOVANA JEREMIC (@jeremicjovana)

Jovana je u srećnoj vezi sa Draganom, koji je stariji od nje 14 godina, ali nema planove za roditeljstvo u narednom desetogodišnjem periodu. Ona ističe da zajedno prevazilaze sve teškoće i da su veoma slični u mnogim aspektima. Jovana je zahvalna na blagoslovima u svom životu, uključujući uspješnu karijeru i pametno, slatko dijete. Iako su faktički u vanbračnoj vezi, ne razmišlja o udaji i opisuje svoje ispunjenje kao blagoslov.

Ne razmišljam mnogo o braku. Iako sam bila u braku po zakonu, nisam imala crkveno vjenčanje i pred Bogom nisam izrekla sudbonosno “da”. Radije biram da budem srećna i zadovoljna žena nego da se opterećujem formalnostima. Važno mi je da Dragan i ja uživamo u našem odnosu, pa ne planiram da postanem majka u narednih deset godina. U septembru imam u planu neke nove projekte, novitete i rubrike, ali o tome ćemo detaljnije razgovarati kasnije.