Ceca je tokom svoje karijere često čuvala svoju privatnost, ali pojedini dijelovi njenog ljubavnog života su postali javni. Prije braka sa Željkom Ražnatovićem, poznatijim kao Arkan, spekulisalo se o njenim vezama, uključujući i onu sa Hajrudinom Samardžićem, poznatim kao Hara.

Kako je Cecina veza s Harom Samardžićem završena nakon godinu i po dana, Ceca je izjavila da su oboje krenuli svojim putem bez planiranja nečega ozbiljnijeg. Hara Samardžić je tada bio oženjen, a njegova porodica je vodila lanac klubova u zapadnoevropskim zemljama. Ceca je tada imala 18 godina i opisala je tu vezu kao period zaljubljenosti koji se završio kada su shvatili da nemaju ozbiljne planove zajedno.

Nakon završetka te veze, Ceca je upoznala Željka Ražnatovića, poznatijeg kao Arkan, s kojim se udala 1995. godine. Njihov brak bio je poznat po turbulentnosti, a završen je tragičnim događajem kada je Arkan ubijen 2000. godine.

Cecin život i karijera su i dalje praćeni pažnjom javnosti, ali ona i dalje čuva određeni stepen privatnosti u vezi sa svojim ličnim životom.