Cirkulišu glasine o potencijalnom raskidu Seke Aleksić, potaknute tweetom koji sugerira da pop zvijezda i njen partner možda samo glume sreću. Ako je ova vijest zaista privukla pažnju javnosti i fanova Seke, mogla bi dovesti do još dramatičnijeg raspleta.

Nažalost, zbog medijske pažnje i pomenutog tvita, počele su se širiti tvrdnje da dugogodišnji partner pjevačice, s kojim dijeli sinove Jakova i Jovana, zapravo ima dijete s njihovom dadiljom, dodatno komplikujući situaciju.

Kada je Sekina veza spomenuta u negativnom kontekstu, pjevačica je brzo reagovala i odlučno opovrgla sve optužbe, naglašavajući važnost poštovanja privatnosti i apelujući na sve da se suzdrže od širenja lažnih informacija.

Ipak, mediji su nastavili istraživanje i otkrili su da se upravo u tom periodu partner Seke preselio iz vile koju su zajedno izgradili u Staroj Pazovi. U društvu pjevačice i njihovih sinova, doneo je odluku o preseljenju jer su već neko vreme radili na renoviranju njihovog doma.

Cirkulišu glasine da Seka trenutno sprovodi potpunu renovaciju enterijera svog doma, s očekivanjem da će krajnji rezultat nadmašiti dosadašnju ljepotu i funkcionalnost.