0vo je brat Jelene Karleuše, pojavio se u njenom spotu, pa nesta0 iz javnosti: Žene bile Iude za njim, evo kako danas izgleda

0
237

Glazbena zvijezda Jelena Karleuša (43) oduvijek je bila predana svojoj karijeri kako bi očuvala taj status, no pritom je veliki naglasak stavljala na obiteljske odnose i često je isticala da ništa ne može zamijeniti podršku najbližih članova obitelji .

Uvijek je uključivala svoju tetu Danijelu Dmitrović, sestru pokojne majke Divne, koja je uvijek bila uz nju, pogotovo otkako ih je Divna napustila, što je dodatno povezalo Jelenu i Danijelu i učvrstilo njihov odnos. Stoga je, naravno, Jelena oduvijek bila bliska s tetinim bratom, Danijelinim sinom Markom Dmitrovićem, koji je pjevačici još jedan oslonac u životu, iako voli biti izvan javnosti.

Zato se o Marku ne zna puno, ali ako vam se čini da ste ga davno vidjeli, ne vara vas dojam. Marko je kao dječak imao značajnu ulogu u Jeleninom spotu za pjesmu “Samo za tvoje oči”, ali ga to iskustvo nije privuklo mainstream glazbi. Umjesto toga, Dmitrović je danas ponosni ljubitelj metala i rock glazbe, iako jako poštuje veliku karijeru svoje tetke. Danas su Marko i Jelena jako bliski, posjećuju se, a on ponekad odsjeda u njezinoj vili.

LEAVE A REPLY