0vo je brat Jelene Karleuše, pojavio se u njenom spotu, pa nesta0 iz javnosti: Žene bile Iude za njim, evo kako danas izgleda - supercarobnisvijet.com

0vo je brat Jelene Karleuše, pojavio se u njenom spotu, pa nesta0 iz javnosti: Žene bile Iude za njim, evo kako danas izgleda

Glazbena zvijezda Jelena Karleuša (43) oduvijek je bila predana svojoj karijeri kako bi očuvala taj status, no pritom je veliki naglasak stavljala na obiteljske odnose i često je isticala da ništa ne može zamijeniti podršku najbližih članova obitelji .

Uvijek je uključivala svoju tetu Danijelu Dmitrović, sestru pokojne majke Divne, koja je uvijek bila uz nju, pogotovo otkako ih je Divna napustila, što je dodatno povezalo Jelenu i Danijelu i učvrstilo njihov odnos. Stoga je, naravno, Jelena oduvijek bila bliska s tetinim bratom, Danijelinim sinom Markom Dmitrovićem, koji je pjevačici još jedan oslonac u životu, iako voli biti izvan javnosti.

Zato se o Marku ne zna puno, ali ako vam se čini da ste ga davno vidjeli, ne vara vas dojam. Marko je kao dječak imao značajnu ulogu u Jeleninom spotu za pjesmu “Samo za tvoje oči”, ali ga to iskustvo nije privuklo mainstream glazbi. Umjesto toga, Dmitrović je danas ponosni ljubitelj metala i rock glazbe, iako jako poštuje veliku karijeru svoje tetke. Danas su Marko i Jelena jako bliski, posjećuju se, a on ponekad odsjeda u njezinoj vili.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *