Evo šta boja i oblik vaše stoIice govore o vašem zdravIju: Ako primijetite iznimno neug0dan miris stoIice to znači samo jedno - supercarobnisvijet.com

Evo šta boja i oblik vaše stoIice govore o vašem zdravIju: Ako primijetite iznimno neug0dan miris stoIice to znači samo jedno

Svi ljudi bi trebali primijetiti kada nešto nije uredu sa st0licom jer sve to može da bude početak od jedne neugodne b0lesti, a radi se o boji st0lice koja može mnogo reći o vama.

Isto tako je i bitan oblik st0lice, a ako imate st0licu koja izlazi u komadićima, onda je i očigledno da vi imate ishranu koja je siromašna sa vlaknima, pa ako je grudičasta st0lica, onda ste vi i više nego dehidrirani, pa bi trebali pojačati unos vode i vitamina u tijelo.

Ako je vaša st0lica u mekanim komadićima, onda je potrebno prečišćavanje crijeva, dok ni vodenasta st0lica nije dobra, gdje imate dosta vode u sebi pa bi trebali potražiti pomoć od doktora.

Osim toga ako primijetite još neke znakove i vidite da nešto nije kao inače sa vašom st0licom, onda je najbolje da se obratite doktoru koji će znati kako da vam pomogne kako bi to prestalo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *