Najpopularniji televizijski reality show na našim prostorima, Zadruga, neprestano obara rekorde gledanosti iz sezone u sezonu, zadržavajući milione obožavatelja pred malim ekranima danju i noću.

U svakoj novoj sezoni, uključujući i aktualnu šestu, susrećemo se s tragičnim raspletima ljubavnih priča, a jedan od takvih slučajeva odnosi se na Zvezdana Slavnića, sin poznatog košarkaša Moke Slavnića. Zbog romantične veze s Anđelom Đuričić, Zvezdan je napustio svoju dugogodišnju partnericu Anu, s kojom je bio u vezi punih 15 godina, što je rezultiralo slomljenim brakom.

Anđela, mlada žena koja ima dvostruko manje godina od svog partnera, stekla je priznanje javnosti tijekom pete sezone Zadruge, gdje je svojim ponašanjem sugerirala moralnu čvrstoću. Međutim, u aktualnoj sezoni, razotkrila je svoju pravu prirodu, pokazujući da nije tako nevina kao što se predstavljala. Prema izjavama njezine prijateljice, Anđela je prošla kroz dugotrajnu vezu s problematičnim partnerom nakon završetka srednje škole, a nakon njihovog raskida, suočila se s teškoćama koje su je dovele do ruba samoubilačkih misli.

Jednom prilikom, Anđela je, pod utjecajem alkohola, sela za upravljač i sudarila se s zgradom nedaleko od svoje kuće. Razlog tome bio je što je uhvatila svog dečka s drugom djevojkom, a s obzirom na njezin temperament i nesnošljivost prema nepravdi, to je izazvalo duboko emotivno pogođenje. Anđela je ranije maštala o budućnosti s tim dečkom, planirala je brak i osnivanje obitelji, no izdao ju je na najgori mogući način. U tom razdoblju, potpuno je zapostavila sve aspekte svog života, uključujući i svoje prijatelje, s kojima je gotovo prestala kontaktirati. Njezin stariji dečko, koji je vodio automehaničarsku radnju, bio je uhvaćen u nevjerničkom činu kada ga je Anđela nenajavljeno zatekla s drugom ženom.