Od 1978. godine pa do danas, Vlado Kalember, slavni glazbenik i osnivač grupe “Srebrna krila”, neprestano očarava publiku diljem regije svojim nevjerojatnim talentom. Sjećamo se i njegove uloge kao predstavnika Jugoslavije na Euroviziji 1984. godine, gdje je zajedno s kolegicom Izoldom Barudžijom izveo pjesmu “Ćao, amore”.

Nakon dvije godine, odlučuje napustiti poznati sastav i krenuti u solo karijeru. Tijekom svoje karijere, također je bio član sastava “4 asa”, surađujući s Alenom Islamovićem, Rajkom Đumićem i Juricom Pađenom.

Unatoč svojoj iznimno uspješnoj karijeri, Vlado je uvijek čuvao privatnost, nikada ne želeći javno dijeliti detalje iz svog osobnog života. Iako je bio poznat kao javna figura koja je svojim stihovima osvajala srca žena diljem bivše Jugoslavije.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vlado Kalember (@vladokalember)

Jedna od njih bila je i poznata plesačica Leposava Lokica Stefanović, članica popularnog plesnog sastava “Lokica”, po kojem je i dobila svoj nadimak. Ipak, njihova veza nije potrajala duže od godinu dana, budući da su često bili razdvojeni.

Vlado Kalember stupio je u brak s violončelistkinjom Anom Rucker, s kojom je dobio sina, ali nažalost, ta ljubav nije opstala.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vlado Kalember (@vladokalember)

Sam Kalember je demantirao mnoge zablude i predrasude koje su kružile o njemu, posebno onu da je veliki zavodnik. Istaknuo je kako su mnoge njegove prijateljske kave pogrešno tumačene kao ljubavne veze. Tijekom svoje prošlosti, često su mu dodavane neistine o broju veza koje je imao, a on je naglasio da se često iz jedne veze stvarala slika o mnogima. Bez žaljenja, podsjetio je na to da je to bilo vrijeme puno dima, ali ne i požara, te da su se stvari često “prišivale” na neki način.