Nije više curica: Malena Elif je prava djevojka, evo kako sada izgleda - prirodna ljepotica koja sve obara s nogu (Foto) - supercarobnisvijet.com

Nije više curica: Malena Elif je prava djevojka, evo kako sada izgleda – prirodna ljepotica koja sve obara s nogu (Foto)

Preslatka Elif izrasla u pravu ljepoticu, nećete je prepoznati: Isabella Damla Güvenilir  je glumila Elif u istoimenoj seriji. Serija je bila veoma popularna i dugo je trajala.  Čak ukoliko niste gledali ovu tursku seriju, vjerujemo da ste čuli za nju. Priča prati djevojčicu Elif i njenu majku Melek koje se suočavaju sa brojnim nedaćama. Isabella je rođena u New Yorku, njen otac je američki biznismen, a majke je iz Turske. Evo kako Elif danas izgleda:

Kada je uporedite sa djevojčicom iz prve sezone i ovom sada, zaista se vidi razlika. Kada su djevojčicu nekad pitali za seriju Elif, ona je odgovorila da je veoma uzbuđena zbog snimanja. Voli ići na snimanja i kaže da je u toj seriji provela velik dio svog djetinjstva.  Sjeća se kako  su joj tada mliječni zubi ispadali, pa se dešavalo da u jednoj epizodi ima zub, u drugoj nema. Što se škole tiče, nije propuštala školu.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *