Pejdž Britiš je uložila oko 40.000 funti u estetsku operaciju dojki. Iako tvrdi da nema nikakvih žaljenja zbog tog koraka, suočava se s izazovima pronalaska prikladnog kupaćeg kostima. Unatoč tome što uživa ističući svoje impresivne obline u atraktivnim bikinijima, priznaje da je uvijek teško pronaći savršeni kupaći kostim.

Ova 28-godišnjakinja istinski voli svoj dekolte, iako joj ponekad uzrokuje bolove u leđima. Ona tvrdi da ne može prošetati gradom, a da druge žene ne budu zavidne na njezinom izgledu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Paige ???????? (@paigebritish)

-Ovo se dešava kada su bikiniji dostupni samo u setu, pa donji dio odgovara, a gornji dio… pa, jeste li primjetili?

Njeni pratioci izgleda uživaju u sadržaju koji dijeli s njima, s obzirom da svaki njen post prikupi barem 16.000 lajkova. U jednom od postova, čak je upitala svoje pratioce da li bi želeli ići s njom u spa.

Fantastična”, “Tako lijepo lice”, “Preslatka si”, “Predivna”, “Naravno da bih išao!” – bili su samo neki od komentara.

Iako Pejdž tvrdi da joj druge žene zavide na veličini svojih grudi, koje su dvostruko veće od britanskog prosjeka, ona ne dozvoljava negativnim komentarima da je pogađaju.

-Mislim da su to samo ljubomorne osobe. Oblačim se prilično skromno, ali ne mogu izbeći osuđujuće poglede i netaktično buljenje. Ljudi koji hrabro kažu stvari (kao što su zli komentari) online često pitaju “Šta si to uradila?” i izražavaju zgražanje, ali hejteri će uvek biti prisutni i ne brinem se previše o tome da li će nekoga uvrediti. To je kao vrsta zavisnosti. S obzirom na veličinu grudi, moja leđa su ponekad bolna, ali u mojim očima, vredno je svega toga – zaključila je za “Miror”.