Niko ne može gledati u nju kada se Donatela Versaće p0kaže u kupaćem k0stimu: Kako je samo uništiIa lice i tijeIo (Foto)

0
256

Donatela Versaće je uvijek imala želju da održi mladoliki izgled, pa je tako stalno bila na nekim režimima ishrane i pored toga se p0dvrgla raznim estetskim zahvatima.

Jedna od najdražih priča Đanija Versaćea jeste ta da on nikada ne bi postao to što jeste da on nije odrastao u živopisnoj sredini. Tada je u Kalabriji gdje se rodio vladala maf1ja koja je uticala na sve živote iz toga mjesta.

Ipak, i život od Donatele Versaće se skroz promijenio od kako nema njenog brata sa njom. Tokom sedamdesetih godina se Đani otisnuo u Firencu sa željom da krene karijeru u modnom biznisu.

On je prije toga napustio studije arhitekture i tada on zapravo nije imao nikakvo formalno obrazovanje kada je u pitanju dizajn, ali je on svoje iskustvo ponio iz salona od svoje majke. On je krenuo da se bavi sa time i onda je radio za mnoge poznate Milanske kuće, pa u vrijeme kada je imao 32 godine je odlučio osnovati svoju kompaniju.

LEAVE A REPLY